Lisätietoja

Pikmin on kekseliäs ja täysin uudentyyppinen peli!


Donkey Kongin, Super Marion ja Zeldan luojan, peliguru Shigeru Miyamoton innovatiivinen uutuus – hauska ja kekseliäs Pikmin. Tehtyään hätälaskun oudolle planeetalle, astronautin täytyy löytää avaruusaluksensa palaset päästäkseen takaisin kotiin. Tässä tehtävässä häntä auttavat Pikminit, pienet olennot, jotka näyttävät kasveilta mutta jotka osaavat liikkua eläinten tavoin.

Ohjaa pelissä Kapteeni Olimaria. Kapteeni Olimarin onneksi planeetalla asustaa outoja pikkuolioita, jotka hän nimeää Pikmineiksi. Pikmineitä on kolmea eri väriä; keltaisia, sinisiä ja punaisia. Kaikilla erivärisillä Pikmineillä on omat vahvuutensa, esim. keltaiset osaavat lentää korkeammalle kuin muut ja tuhota esteitä käyttämällä pommikiviä. Välillä Pikminit kasvavat kukiksi, joista voit saada jotain kivaa!

Pelaaja voi ohjata Pikminejä yksittäin, joukkoina tai yhdessä isossa sadan yksilön ryppäässä, suorittaen samalla toinen toistaan haastavampia tehtäviä päästäkseen tavoitteeseensa. Kuvaruudun yläosassa on aurinkomittari, joka toimii pelissä ajastimena. Jos haluat luoda sinisen Pikminin, kanna nujerretut viholliset ja ruoat takaisin sinisiin sipuleihin tai jos sinulla on punainen Pikmin, vie se punaiseen sipuliin. Pikminit auttavat Sinua eteenpäin tehtävissäsi esimerkiksi rakentamalla siltoja tai taistelemalla vihollisia vastaan.

Kymmenet pienet yksityiskohdat, mukava tunnelma ja rauhoittava musiikki tekevät Pikministä houkuttelevan ja viihdyttävän pelikokemuksen. Älä anna söpön, yksinkertaisen ulkokuoren hämätä; Pikminissä riittää pelattavaa ja haastetta varttuneemmillekin pelaajille. Sen tuore tyyli ja mielikuvituksellinen ulkoasu tekevät siitä yhden kaikkien aikojen raikkaimmista peli-ideoista.

 

 • Ohjaa useita erivärisiä Pikmin-olentoja ja suorita tehtäviä: kukista vihollisia, kanna arvokkaita esineitä, rakenna siltoja, tuhoa seiniä ja paljon muuta.
   
 • Jokaisella erityyppisellä Pikminillä on oma erikoiskykynsä. Punaiset Pikminit kestävät tulta, siniset Pikminit kestävät vettä, keltaiset Pikminit lentävät korkeammalle ja lisäksi ne voivat tuhota esteitä käyttämällä pommikiviä.
   
 • Ohjaa Pikminejä yksittäin, joukkoina tai yhdessä isossa 100 Pikminin ryppäässä.
   
 • Pikminien maailma on toteutettu näyttävällä ja erittäin yksityiskohtaisella grafiikalla.
   
 • Hauska ja värikäs pelikokemus koko perheelle!
hinta

46,50 €

Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

5,00 €  Nouto postin pakettiautomaatista
ilmainen toimitus yli 80,00 € tilauksille