Lisätietoja
Koe maailman nopein urheilupeli - NHL 2004. Uusin NHL-lätkäpeli kauden 2004 NHL-pelaajilla, joukkueilla, valmentajilla ja areenoilla. Bonuksena mukana nyt myös kauden 2003 pelaajat, joukkueet, valmentajat ja areenat SM-Liigasta, Elitserien-liigasta ja DEL -liigasta (Saksa).

NHL 2004 on realistisin jääkiekkopeli ikinä. Voit tehdä murskaavia niittejä täysin uudella taklaus-ohjauksella ja harhauttaa elävästi harhautus napilla sekä luistella ja väistellä sulavasti ja realistisesti uuden fysiikanmallinnuksen turvin.

Parannetussa Päämaja-moodissa (Dynasty Mode) on sinun vuorosi olla päällikkö. Ansaitsemalla tarpeeksi kokemuspisteitä voit parannella välineitä, palkata uutta henkilökuntaa ja rakentaa paremman toimiston itsellesi. Markkinoiden todenmukaisin ja jännittävin jääkiekkopeliin tarkoitettu "mätkimismoottori" hyödyntää todenmukaisen kiekkotappelun tekniikoita kuten tönimistä ja pystypainia eikä vain yksioikoista lyömistä.

Vaistonvaraiset kontrollit tuovat peliin lisää actionia, syvyyttä ja strategiaa. Uusia lämärianimaatioita monesta eri kulmasta.

Älykäs pelaajatekoäly; tietokone ennakoi ja valmistautuu tapahtumiin siten, että pelaajat pystyvät hyödyntämään pelitapahtumat järkevällä tavalla.

Valitse 30 nykyisestä NHL-lätkäjoukkueesta, NHL All Stars- joukkueista, maailmanlaajuisista 20 maajoukkueesta Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Aidot pelivarusteet, logot ja säännöt. EA Sports henkilökuva; muistikortille tallentuva seuraamis/arvostelujärjestelmä.

EA Sports Online-kilpailu; chattaile tai haasta joku pelaamaan netissä. Suomenkieliset valikot ja ohjeet.

Entisen NHL-pelaajan, nykyisen uutisankkurin, Craig Simpsonin ja Jim Hughsonin selostus vie NHL 2004 pelajat oikeaan fiilikseen.

Ei muuta kuin verkot tötterölle ja täysillä päälle!

Ominaisuudet:
- Dynasty-moodissa voit toimia valmentajana jopa 20 vuotta
- Nopeita strategian muutoksia kesken pelin
- Realistisia efektejä, kypärät lentävät ja luut murtuvat
- 39 kansainvälistä joukkuetta
- Suomen SM-Liiga, Saksan DEL, Ruotsin Elitserien
- Kulmaväännöt
- Uudistettu tappelu
- Uusi taklaus-ohjaus
- Kehitetty tekoäly
- Erittäin laaja ja monipuolinen moninpelausjärjestelmä
hinta

14,90 €
8,50 €

Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

5,00 €  Nouto postin pakettiautomaatista
ilmainen toimitus yli 80,00 € tilauksille