Sisältää Guitar Hero-ohjaimen ja pelin.
Lisätietoja
Rock on! Guitar Hero: On Tour tuo maailmansuosion saavuttaneen Guitar Hero -pelisarjan myös DS-käsikonsolille innovatiivisella ohjaimella varustettuna! Guitar Hero Grip -lisälaite istuu napakasti DS:n ympärille ja ainutlaatuisella Guitar Hero plektra-stylus-kynällä soittaminen vie Guitar Heron aivan uudenlaiselle tasolle - käsikonsoleista puhumattakaan: tällaista ei nimittäin ole ennen DS:llä nähty!

Vain ja ainoastaan Nintendo DS -pelialustalle suunniteltu On Tour tarjoaa mukavaa musapelattavaa, liikuitpa tai rentouduitpa sitten missä tahansa!

- Guitar Hero: On Tour jatkaa suosittua pelisarjaa uudella pelialustalla ja tarjoaa addiktoivaa musapelattavaa nyt myös helposti kannettavassa muodossa - soitteli biisejä sitten yksittäisinä viihdepaloina tai haastavassa rock'n'rollia tarjoavassa uramuodossa.

- Yksinpelin lisäksi mukana on myös langattoman verkon yli toimiva yhteistyömuotoinen moninpeli sekä toisiaan vastaan pelaajat pistävä battle mode. Mukana on myös ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten esim. mikrofoniin puhaltamisen avulla tapahtuva pyrotekniikoiden sammutus sekä kosketusnäytön kautta tapahtuvat erikoistoiminnot.

- Mukana on viisi avattavaa keikkapaikkaa, runsaasti persoonallisia soittimia sekä kuusi pelattavaa hahmoa.
hinta

19,90 €

Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

5,00 €  Nouto postin pakettiautomaatista
ilmainen toimitus yli 80,00 € tilauksille