Käytetty
Lisätietoja
Fable III on uusin osa Xbox 360:n kiitettyyn yksinoikeuspelisarjaan. Vanhat ja uudet fanit pääsevät osallistumaan monipolviseen seikkailuun, jossa valtaistuimen tavoittelu on vain alku uskomattomalle matkalle. Fable II:n tapahtumista on kulunut viisi vuosikymmentä. Albionin kuningaskunta on kokenut teollisen vallankumouksen, mutta sen kohtalo on vaakalaudalla.
Sinut kutsutaan taistelemaan kansasi puolesta ja pääset nousemaan valtaistuimelle, mutta pian vastassa ovat kruunun puolustamisen ankarat realiteetit. Tarinan aikana tekemäsi valinnat vaikuttavat ympäröivään maailmaan. Voit valita motiiviksesi yleisen hyvän tai oman edun tavoittelun. Millainen sinusta tulee? Ryhdytkö kapinalliseksi vai samanlaiseksi tyranniksi, jota vastaan aiemmin taistelit? Vai tuleeko sinusta kaikkien aikojen mahtavin hallitsija?

”Fable III tulee olemaan uusi, tuore ja erilainen”, lupaili Lionhead Studiosin Peter Molyneux.

Molyneux aikoo uusia perinteisen roolipelin käsitteen ja heittää vanhat roolipelimekaniikat roskikseen.

”Olemme käyttäneet paljon aikaa miettiäksemme miten voisimme innovoida pelattavuutta ja kehittää Fablen maailmaa. Olen varma siitä, etteivät pelaajat todellakaan pysty arvaamaan mitä olemme suunnitelleet.”

Tarina sijoittuu viisikymmentä vuotta Fable II:n jälkeen. Pelaaja on edellisen pelin sankarin lapsi, joka on Albionin kuningaskunnan hallitsija.

”Haluan pelaajien saavan jonkinlaisen käsityksen siitä, millaista on olla valtias.”

”Päätöksesi ja uhrauksesi haastavat moraaliasi ja voivat vaikuttaa koko kuningaskuntaan.”
hinta

14,90 €
7,50 €

30 päivän alin hinta
7,50 €
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

5,00 €  Nouto postin pakettiautomaatista
ilmainen toimitus yli 80,00 € tilauksille