manuaali se/no

Lisätietoja

 

Käynnistä moottorisi ja lähde kisaamaan vauhdikkaassa Diddy Kong Racing DS -ajopelissä! Luvassa on uusia seikkailuja, ratoja sekä mahdollisuus haastaa koko maailma Nintendon Wi-Fi Connection -palvelun kautta. Nintendon huippusuositulla nettipalvelulla on ollut tähän mennessä jo yli 3,5 miljoonaa yksittäistä käyttäjää ja uskomattomat yli 100 miljoonaa peliä on kisattu palvelun kautta! Kaikki tämä ja paljon muuta on tarjolla kaikille ajopelien ystäville Diddy Kong Racing DS -ajopelissä.

Erittäin suosittu Diddy Kong Racing julkaistaan ensimmäistä kertaa Nintendo DS:lle. Peli sisältää kaikki alkuperäisen N64-version ominaisuudet sekä useita täysin uusia parannuksia ja haasteita. Luvassa on uusia hahmoja, uudelleen muokattuja ratoja, rataeditori-pelitila, täysin uusia avattavia bonuksia. Lisäksi peli hyödyntää DS:n sisäänrakennettua mikrofonia sekä kosketusnäyttöä tietyissä pelitiloissa ja valikoissa. Mikä parasta, Diddy Kong Racing DS hyödyntää täysin Nintendon Wi-Fi Connection -palvelua, jonka kautta voit kisata muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa!

Timber’s Island -saaren rauha on menetetty, sillä ilkeä velho, Wizpig, hallitsee nyt koko saarta. Diddy ja kaksi uutta hahmoa, Dixie Kong ja Tiny Kong, kutsutaan apuun. Pelaajan tehtävänä on lähteä suureen ajoseikkailuun käyttämällä valitsemaansa kulkuneuvoa. Pelaaja voi valita kulkuneuvokseen kart-auton, ilmatyynyaluksen tai lentokoneen ja kisata yli 20 värikkäällä 3D-radalla ja hänen tehtävänään on karkottaa Wizpig saarelta ikuisiksi ajoiksi!

Käyttämällä Nintendo DS:n ainutlaatuista kosketusnäyttöä pelaajat voivat jättää jälkensä peliin luomalla omia ratoja ja muokkaamalla peli-ikoniaan sekä ratojen mainostauluja. Pelaaja voi myös äänittää omia äänitehosteita Nintendo DS:n mikrofonin kautta ja kuunnella niitä tietyissä kohdissa pelin aikana. Haluaisitko juhlistaa voittoasi kuunnellen omaa tulkintaasi esimerkiksi ‘We Are The Champions’ -kappaleesta? Nyt se on mahdollista!

Diddy Kong Racing DS tarjoaa pelaajille useita erilaisia yksin- ja moninpelitiloja. Pelaajat aloittavat pelin valitsemalla Adventure Mode -pelitilan, missä heidän tehtävänään on selvittää tiensä läpi viiden erilaisen maailman. Keräämällä ilmapalloja voidaan avata uusia alueita ja lopulta kohdata pahamaineinen Wizpig-velho. Kisatessaan erilaisilla radoilla pelaajien täytyy pitää silmät auki ja kerätä kolikoita matkan varrella. Kolikoilla voidaan ostaa uusia osia kulkuneuvoihin ja muita esineitä. Varmista, että kart-autosi, lentokoneesi tai ilmatyynyaluksesi on varustettu parhailla osilla ennen jokaista kisaa!

Adventure Mode -pelitilassa avatut radat ovat pelattavissa myös Single Race Mode -pelitilassa, missä pelaajat voivat testata ja harjoitella ajotaitojaan. Tässä pelitilassa pelaajilla on mahdollisuus kisata konetta tai aikaa vastaan ja tallentaa paras aika radalla. Uusia haasteita, kuten N64-versiosta tuttu Coin Challenge, voidaan myös avata pelin edetessä.

Pelin kaikkein hienoimmat uudistukset löytyvät Multiplayer-moninpelitiloista. Nyt pelaajat voivat kisata joko kavereitaan vastaan, tai haastaa kenet tahansa ympäri maailmaa Nintendon Wi-Fi Connection -palvelun kautta. Jopa kahdeksan pelaajaa voi kisata vastakkain yhdellä pelikortilla seuraavissa pelitiloissa: Single Races, Trophy Races, Battle Traces, Token Tussles sekä Wish Races. Yhdistämällä Diddy Kong Racing DS -pelin internetiin Nintendon Wi-Fi Connection -palvelun kautta pelaajat voivat haastaa jopa kuusi muuta pelaajaa ympäri maailmaa. Pelaajat voivat kisata joko yksittäisissä kisoissa, taisteluradoilla tai pokaalikisoissa ja selvittää kuka on kaikkien aikojen mestari!

 

 

  • 1-8 pelaajalle (moninpeli yhdellä/useammalla pelillä, ja 1-6 pelaajan Wi-Fi useammalla pelillä)
  • Lähde seikkailuun ja ohjaa kart-autoja, ilmatyynyaluksia ja lentokoneita
  • Sisältää useita uudistuksia ja uusia pelitiloja verrattuna alkuperäiseen N64-versioon
  • Kahdeksan pelaajan moninpelit DS:n lähiverkossa ja jopa 6 pelaajan moninpelit netissä!
  • Kisaa konetta vastaan itse suunnittelemillasi radoilla
  • 12 hahmoa: mm. Diddy Kong, Tiny Kong, Krunch the Kremling sekä 38 eri rataa
  • Hyödyntää Nintendo DS:n Rumble Pak -tärinäkasettia

hinta

47,95 €

Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

5,00 €  Nouto postin pakettiautomaatista
ilmainen toimitus yli 80,00 € tilauksille